Iets heel speciaals plannen? Daarvoor moet je naar Den Haag om te dineren in de tram! Tramrestaurant Hoftrammm is het eerste rijdende tramrestaurant van Nederland. Met Pierre Wind als chef-kok worden al rijdend door de Haagse binnenstad je smaakpapillen verwend. Bobby van Galen (34) is de initiatiefnemer en eigenaar van Tramrestaurant Hoftrammm. Tijdens een wereldreis, enkele jaren geleden, deed hij inspiratie op voor de Hoftrammm, een concept dat al in verschillende wereldsteden met succes is opgezet. De tram is voorzien van een keuken, bar en toiletten. De gasten krijgen een culinair 4-gangendiner met een bijpassend drankarrangement.
Topkok Pierre Wind
Bobby van Galen: “Om aan te geven dat wij een bijzonder restaurant zijn, zijn we gaan samenwerken met topkok en Hagenees Pierre Wind. Hij weet hoe je een smakelijk diner bereidt.” Tramrestaurant Hoftrammm heeft een vaste op- en afstapplaats. Deze locatie is altijd ‘Rond de Grote Kerk’/Kerkplein in het centrum van Den Haag. Minimaal 15 minuten voor vertrek zal op deze locatie een host aanwezig zijn, die je begeleidt bij het instappen. Doorgaans zijn de vertrektijden op woensdag en donderdag 19.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag om 18.00 uur. De culinaire rit duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten.
Het arrangement bestaat uit:
– Rondrit door de stad van minimaal 2 uur en een kwartier
– Feestelijk aperitief met amuses en heerlijk Hoftrammm brood
– Voortreffelijk 4-gangendiner, samengesteld door Pierre Wind
– Bijpassend en 2 maandelijks wisselend het wijnarrangement, Haags Speciaalbier arrangement (Kompaan bier) of Non-alcolholisch arrangement (Happy Drinks)
De prijs per persoon is €75,50 (inclusief drankarrangement). Vanaf 1-7-2016 €77,50. Kijk op de site wat het menu is, dit wisselt om de paar maanden.
Heb je iets te vieren, dan is Tramrestaurant Hoftrammm ook te reserveren voor een besloten diner, businessborrel of (huwelijks)receptie.