Home Over ons

Over ons

Sweet about Me ben jij!

Wie zijn wij? Een online (nieuws)magazine met de pijlers van een vrouwentijdschrift: fashion, food, health, lifestyle, beauty mind en travel. Doelgroep: ruim 2,5 miljoen (maat 42 of meer) mateloos leuke vrouwen, die blij zijn met hoe ze eruitzien en hun dagelijkse geluk niet af laten hangen van de wijzers van de weegschaal. Als pr-bureau voor de plus size branche maken wij ook (online) magazines, persberichten, of je nieuwsbrief op maat. We kunnen vrijblijvend met je van gedachten wisselen.

Blij zijn met jezelf

Sweet about Me is de community voor vrouwen die klaar zijn met vooroordelen en stigmatisering. 
Ze zijn op een punt in hun leven waarin ze zichzelf hebben geaccepteerd en vinden dat ze gezien en gehoord mogen worden. Vrouwen die het beste uit het leven willen halen en daarvoor op zoek zijn naar het platform dat ze die content biedt. Dat is wat Sweet about Me is: blij zijn met jezelf!

Online magazine voor jou

Met (nieuws) items
 & (gast)blogs over fashion, beauty, travel, health, food en lifestyle. Onze mateloze stylish site: mooie kleding, hippe gadgets, make-up tips en hotspots waar te gaan eten of je vakantie te boeken. ‘Hier heb ik zolang
 op gewacht,’
 was een enthousiaste reactie van een van onze volgers. Waarom een online magazine voor de volle vrouw? Zien we onszelf voldoende terug in het enorme aanbod van vrouwentijdschriften? Daarom… Sweet about Me. ‘There are three billion women who don’t look like supermodels and only 8 who do.’ Een kreet uit de campagne van The Body Shop in 1997. Met in de hoofdrol de voluptueuze barbiepop Ruby. Dit deed toen veel stof opwaaien. Wat is er veranderd in bijna 20 jaar? Tot op de dag van vandaag worden de catwalks nog bijna volledig gedomineerd door maatje size zero. Maar er gebeurt van alles in vrouwen-mode-land. Tijdens de Fashion Week liepen twee jaar geleden voor het eerst mooie volle vrouwen de catwalk op, waaronder onze eigen Danielle van Grondelle. Dit jaar liep Ashley Graham een show voor Michael Kors. Model Tess Holliday vertegenwoordigt een van de grootste modellenbureaus en actrice Rebel Wilson showt met trots haar prachtige rondingen. Maar ook in Nederland zijn er mooie en succesvolle plus size blogs gestart.

We plaatsen fijne content op onze site, FB-pagina en Instagram. Iedere maand verschijnt onze nieuwsbrief. Heb je ideeën of wil je voor ons schrijven, bloggen of vloggen: redactie@sweetaboutme.nl t.a.v. Simone Pastoors

Sweet groet,

 

Team Sweet about Me

 

Content: Simone Pastoors

Vormgeving: Ab Meenink-Jeroen Martens

Sales: Michiel Korsten-Elma Bergshoeff