Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dimaswp/webapps/sweetaboutme/wp-includes/post-template.php on line 284

Nieuwe make-up producten van Oriflame

juli 20, 2015  door Sweet About Me 
0


Al bijna 40 jaar staat Oriflame’s Giordani Gold lijn voor schoonheid en luxe voor de vrouw die weet wat ze wil. Pasgeleden zijn verschillende samenstellingen en verpakkingen van deze stijlvolle make-uplijn volledig vernieuwd.

Oriflame Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation SPF 15 

De Romeinen ontdekten reeds dat een met vulkanische as verrijkte kleibodem rondom de vulkaan Etna revitaliserende en herstellende eigenschappen heeft voor de huid. Oriflame heeft deze mineralen gebruikt voor haar nieuwe formule van Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation. Deze langhoudende, optimaal dekkende foundation maakt de huid tijdens het dragen maar ook daarna dankzij de revitaliserende mineralen mooier. De SPF 15  beschermt de huid tegen UV-straling. Verkrijgbaar in de 5 natuurlijke tinten  Porcelain, Light Rose, Light Ivory, Rose Beige en Natural Beige.

Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick in vijf nieuwe kleuren

De Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick Collectie is nu uitgebreid met 5 nieuwe kleuren: Beige Suede, Pink Delicacy, Frosted Rose, Violet Dawn en Red Attraction. De kasjmierzachte formule,  intense kleur, crèmige, hydraterende finish en langhoudende medium dekking maken deze lipstick een genot om te dragen.

Oriflame Giordani Gold Lip Pencils

Oriflame Giordani Gold Lip Pencil is een luxe, crèmige lippotlood dat een hydraterend aminozuur bevat. Het potlood laat zich eenvoudig en vloeiend aanbrengen, voor een comfortabel en langhoudend kleurresultaat. Met het handige lipkwastje aan het uiteinde kan een  bijpassende lipstick perfect worden aangebracht.  Verkrijgbaar in de kleuren Nude, Coral, Rose, Pink en Red.

Oriflame Giordani Gold Eye Pencils

Oriflame Giordani Gold Eye Pencil  is een langhoudend oogpotlood dat met één soepele beweging aan te brengen is. De polymeertechnologie zorgt voor buitengewoon kleurbehoud en de toegevoegde vitamine E heeft verzorgende eigenschappen. Beschikbaar in vier rijk gepigmenteerde kleuren: Black, Brown, Charcoal Grey en Midnight Blue.

Oriflame Giordani Gold Eye Brow Gels

De nieuwe Oriflame Giordani Gold Eye Brow Gel  inclusief applicatorborsteltje biedt  een langhoudende kleur en een perfecte vorm voor de wenkbrauwen, zodat ze de hele dag mooi blijven. De lichtgewicht samenstelling bevat Provitamine B5 om te hydrateren en om de wenkbrauwen een gezond en mooi glanzend effect te geven. Verkrijgbaar in Blonde en Brown.

Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquers

Creëer een oogverblindend resultaat voor je nagels met de hoogglans kleuren van de nieuwe Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquers. Deze nagellak droogt snel, houdt lang en is verrijkt met rozenbottelolie om de nagels te verzorgen. Het brede kwastje zorgt voor een snel en perfect resultaat bij het lakken. Verkrijgbaar in 8 kleuren Bianca Nude, Soft Pink, Pink Carat, Tea Rose, Gentle Lilac, Tempting Violet, Passionate Red en Noble Burgundy.

 

Oriflame Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation SPF 15 € 24,00/30 ml.

Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick € 18,00/ 4 g.

Oriflame Giordani Gold Lip Pencil € 14,00/1,6 g.

Oriflame Giordani Gold Eye Pencil € 14,00/1,6 g.

Oriflame Giordani Gold Eye Brow Gel € 13,00/4 ml.

Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer € 15,00/8 ml.

 

www.oriflame.nl

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


More Story
Winnaar Facebookactie: Karina Coffiel Op vrijdag 17 juli om 13.00 is de winnaar bekend gemaakt van de Sweet about Me Facebookactie (overnachting & live-cooking...