Weer een lekker en easy recept van Zoete Zusjes.
Ingrediënten
- – 4 tl honing
- – 125 gram bloem
- – 1 ei
- – 250 mililiter melk
- – 125 gram geitenkaas
- – 40 gram walnoten
- – 8 verse vijgen
Bereiding
- Maak eerst het beslag. Doe de bloem, melk en ei bij elkaar in een kom. Mix dit door elkaar of roer het met een garde tot een glad beslag.
- Snijd de vijgen in plakjes, hak de walnoten, verkruimel de geitenkaas.
- Bak de pannenkoek aan beide kanten lichtbruin.
- Decoreer je pannenkoek met de vijgen, walnoten, geitenkaas en giet er een beetje honing overheen.
Tips
- Wil de pannenkoek iets zoeter giet er dan iets meer honing overheen.
- De geitenkaas en vijgen ook lekker warm, verwarm de pannenkoek nog ongeveer 5 tot 10 minuten op in de oven op 180 graden.
Wie zijn Zoete Zusjes?
Iedere week zullen we een heerlijk recept delen op onze site/FB/Instagram van Zoete Zusjes. Nicole (33) en Simone (30) Bent hebben een gedeelde passie van bakken en koken. Ze vinden het heerlijk om samen recepten uit te proberen. Geïnspireerd worden ze door onder meer Donna Hay en Simone’s kitchen, maar ook tal van andere foodbloggers. Nadat Nicole tijdens haar fotografie opleiding had ontdekt dat ze het geweldig vond om eten te fotograferen, was het idee voor Zoete Zusjes geboren en zijn ze bijna een jaar geleden gestart. Om iedereen die van koken houdt en niet te moeilijk wil doen, te inspireren met hun lekkere recepten. Zoetigheden, wereldgerechten, high tea’s, lazy sunday, brunches en nog veel meer. Met ook een mix van healthy recepten. Geniet van al hun mooie recepten die eruit zien als kleine schilderijtjes.